U11 prípravka a U15 Starší žiaci – krátke zhodnotenie uplynulej sezóny 2016/2017

V nedeľu 25.06.2017 sa pre obidve naše mužstvá definitívne skončila sezóna 2016/2017. Pred začiatkom zápasu U15 Starších žiakov v ktorom sa ešte bojovalo o konečné 3. miesto v Oblastnej súťaži celého Liptova, si na plochu nášho ihriska v Liptovskej Ondrašovej nastúpili naši najmladší hráči U11 prípravka, ktorí si z rúk funkcionárov Liptovského futbalového zväzu prevzali strieborné medaily za konečné, veľmi pekné 2. miesto, tak isto v Oblastnej súťaži celého Liptova.

U15 Starší žiaci potom vo svojom zápase aj druhý krát po sebe porazili svojho súpera z Liptovských Sliačov a potvrdili tak výborné konečné 3. miesto, za čo si taktiež prevzali bronzové medaily.

Je potešiteľné, že hráči obidvoch žiackych mužstiev skončili vo svojich kategóriách na popredných priečkach zo všetkých mužstiev na celom Liptove. Dôležitejšie ale je to, že u prípravkárov je badateľný posun k lepšiemu a u starších žiakov nám končí šesť hráčov a všetci títo majú perspektívu presadiť sa aj v našom doraste.

Veríme, že sa všetci aj pridajú k dorastu a budú pokračovať s futbalom aj v tejto vekovej kategórii, pretože nato určite majú. Takisto herný prejav obidvoch mužstiev znesie aj prísnejšie kritériá. Vo viacerých zápasoch sa a na hru našich žiakov dalo naozaj pozerať.

Na záver sa treba úprimne poďakovať funkcionárom klubu a aj ďalším činovníkom za to že vytvárajú potrebné zázemie. Takisto trénerom, rodičom a hlavne samotným hráčom, ktorí robia naozaj dobré meno nášmu klubu ŠK Kriváň Liptovská Ondrašová.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.

Menu